Information, Klassbeksrivning och Schema

Sommar 2023


Information

Sommarkortet 23

Sommarkortet erbjudande: 990kr


•Med Sommarkortet kan du gå fritt på alla klasserna under hela sommarschemat. Sommarkortet gäller på klasserna som pågår under sommaren 23 dvs v21, v29 och 31. Kortet är personligt och kan inte "frysas".


--Som bonus får du som köper Sommarkortet också extra pris på "Reikipacket Sommar23".


Du köper Sommarkortet hos oss i receptionen, eller betalar till vårt BG 3023223 eller Swish 123 455 35 82, märk med namn och vad det gäller, tack. Sedan är det fritt fram att boka de klasser under sommaren som du känner för. Passa på att planera in fina goda stunder.


Du kan okså välja att köpa:

•En hel sommarvecka: 444kr. (Välj emellan v 21, 29 eller 31)

•Enstaka tillfälle: 199kr. Valfri klass, en gång.Med önskan om finaste sommarstunderna,
Anna Sif.


Klass beskrivning

REIKI MEDITATION
Stunden börjar med tystnad och ro några minuter. I en bekväm viloposition, liggandes på din matta, guidas du igenom visualiserad meditation. Från denna omhändertagna plats får du Reiki healing, genom att Anna placerar sina händer på ditt huvud och fötter men också som grupphealing. Vi avslutar i vila och tystnad, och sedan guidas du tillbaka till sittandes.
Denna klass passar alla nivåer. Tisdagar kl 18:30.


GONG & REIKI
I vårt fina Sound Tempel får du Annas Reiki och Gongens vibrationer i kombination, flödande till dig, där du vilar bekvämt på din plats. Detta är meditativt och ofta djupt rogivande. Hela vårt vesen svarar på Gongen som hjälper oss att återställa det naturliga flödet av energi i kroppen oavsett om det handlar om fysiska, mentala, emotionella eller kvantfysiska nivåer. I den djupa avslappningen som Reiki ger, aktiveras kroppens självläkande förmåga. Vi avslutar stunden med tystnad och ro för att sedan guidas tillbaka till sittandes. Denna klass passar alla nivåer.
Onsdagar kl 18 och lördagar kl 10.


KLANG MEDITATION
Tibetanska Klangskålar i alla sorter och utförande har huvudfokus i Annas händer. I en improvisation i stunden skapar hon unik komposition av skålarnas klang och vibration, som du badar i, vilandes bekvämt på ditt underlag. Anna både går runt i vårt Soundtempel med skålen och spelar på stationära, mitt i ringen av deltagarna. Vi avslutar i vila och tystnad. Sedan guidas du tillbaka till sittandes. Denna klass passar alla nivåer. Torsdagar kl 18:30.

Schema

Schema i pdf: