DITT BESÖK

HOS OSS


BRA ATT VETA.........


Vi är så glada att du hittat till oss! Hjärtligt välkommen.

På vår bokningsida kan du boka klasser, kurser, behandlingar, konsultationer, coachning, workshops, utbildningar och happenings: 

Våra avbokningsregler och information om vad du bokar hittar du där också.


 • Vänligen anmäl dig i receptionen när du kommer, skor lämnas vid ytterdörren.
 • Stäng av mobilen - Ha din mobil på ljudlöst och utan vibration också.

 • SoundTemplet / Yogarummet – ett rum för stillhet
  Respektera att yogasalen är ett rum för stillhet och tystnad. Låt samtalen stanna utanför salen. 

 • Vi bjuder på Te & Vatten, som står på bardisken in till Köket. Du är välkommen att ta och slå dig ner i vår fina Lounge, innan eller efter din klass/behandling.

 • Mat & Dryck - Tar vi inte med oss in i SoundTemplet. Vi rekommenderar att äta senast 2 timmar och drick senast 15 minuter före yogaklassen. 

 • Värdesaker - Ta med nycklar/plånböcker/avstängda Mobiler in i salen och förvara det i mattrummet. Låt i möjligaste mån väskor och annat stanna i omklädningsrummet för att få lugn i salen. Vi ansvarar inte för värdesaker.

 • Lugnt & Skönt, tillåt dig att röra dig lugnt i lokalen. Innan vissa klasser kan man komma tidigare och vara i det tysta utrymmet i SoundTemplet. Vill du samtala är du välkommen att göra så i vår fina Lounge.

 • Bokning av öppna klasser på schemat gör du fram till en timme innan klassen, då stängs bokningsystemet. Samma med bokning av behandlingar.
 • Din praxis - Vi ställer inte krav att du måste göra allt vi gör på klasserna. Om du känner för att sätta dig eller ta det lugnt så gör du det. Här finns inga måsten.
 • Mattor, kläder och props - Vi har alltid mattor, kuddar, filtar, bolsters att låna dig. Men självklart är du välkommen att ta med egen utrustning. Du behöver bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Har du ingen matta, har vi flera att välja emellan från vår lilla eko butik.


Så ni vet hur vi förhåller oss till rådande omständigheter, kommer lite info här:

Vi utgår ifrån att du är frisk när du kommer, om du inte känner dig frisk ber vi dig snällt att stanna hemma och ta hand om dig där.

Vi gör vårt bästa på centret men vi behöver också tro/utgå ifrån att du gör ditt bästa.

Det är mycket mindre antal platser till klasserna och kurserna.

Vi bibehåller samma goda städrutiner och desinfekterar gemensamma kontaktytor varje dag. Du är välkommen att ta med dig din matta annars finns det att låna som vi tvättar regelbundet. Vi kramas inte eller tar varandra i handen och håller avstånd med respekt.

Vi har gott om plats i vårt Center och kan lätt ha flera meter emellan oss när vi Yogar.

Vi tömmer salen helt innan nästa klass, så vi behöver inte mötas i dörren, vissa klassar på schemat har längre tid emellan sig.

För att man skall kunna känna sig trygg att boka sin plats men även att avboka om man känner förkylningsymptom, så har vi tagit bort 24 timmars avbokningsregeln som vi har på behandlingar och det gäller även klasser, du kan avboka fram till sista timmen.

Copyright © All Rights Reserved. Yoga Shala Kungälv

Följ oss på sociala medier

Utmarksvägen 8, öv

44239 Kungälv

tel: +46 703698824

c/o Erla Osk Sigtryggsdottir
SoundHealer och Gongmaster,
Yoga&Meditationslärare,
Ayurvedisk massageterapeut

och Hälsokonsult.
Reikimaster,
Coach inom Personlig utveckling.