Våra Behandlingar , vt24

Vi introducerar nyhet i vårt behandlingsutbud: Chakra behandling!

Vår chakrabehandling integrerar olika terapeutiska element; chakra, marmapunkter, soundhealing, reiki, kristaller, medicinalväxter och eteriska oljor som holistisk metod att främja hälsa och välbefinnande. 8 olika chakra behandlingar finns bokningsbara: en för varje chakra och en för Fält/Aura/Himmel&Jordens punkt. Första behandling är HjärtChakrat, övriga tillfällen är valfria. Vi arbetar med ett specifikt chakra under en behandling. Passar alla Doshor; Vata, Pitta och Kapha. En privat Konsultationstimme utöver behandlingen rekommenderas starkt, för att gå djupare i förståelsen ochkvalitén på arbetande Chakra. 20% rabatt ges som kombinationspacket. En unik behandling som förenar uråldrig visdom med dagens kunskap.


Vår ”Signature Behandling”

En fantastisk kombination av det bästa med vår stora kunskap och erfarenhet igenom åren. Här blandar Erla Ayurvedisk massageteknik och livssyn med effektfullaReiki healing och mjuka Taktilmassagens egenskaper. Med tydlighet, närvaro och känslighet är Erla lyhörd inför den andres kroppsspråk, energi och reaktioner igenom behandlingen. Därför är varje behandling unik efter individen. Hon använder sina händer, samt varma Ayurvediska oljor, örter och Aromaterapi i ett omhändertaget utrymme. Utifrån mottagarens behov kombinerar Erla teknikerna på bästa och mest effektiva sätt. Framsida och baksida behandlas, med fokus på huvud, rygg, händer och fötter. Behandlingen som passar alla, utgår från en helhetssyn på människan grundad på lång erfarenhet och forskning. Behandlingen är speciellt bra för den som är stressad, trött, utbränd, utmattat har varit med om trauma/olycka/sjukdomsperiod, känner sig låg av energi, behöver påfyllning, söker lugn/avspändhet, vill ha skön behandling eller den som av någon anledning behöver återknyta kontakten med och medvetandegöra sin kropp.


Reiki behandling
Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem. Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet.


Marma

Marmaterapi, är en metod inom Ayurveda för att skapa balans på ett djupt plan i fysiologin. Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Marmapunkterna kan sägas vara kontrollpunkter för "shrotaerna" där flödet i kroppen styrs; flödet av allt - materia och medvetande. Under behandlingen behandlas dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. En Marmabehandling börjar med en kort pulsdiagnos som bestämmer vilka oljor och punkter som ska behandlas i samband med kundens önskemål. En unik behandling för djup avslappning och balansering av kropp, sinne och livskraft. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess.


Shirodhara

En underbar och unik behandling! I Shirodhara rinner en ström av varm olja över pannan och ner i hårbotten. Det är en lugn och avstressande behandling där spänningar löses upp och hela nervsystemet får lugn och ro samtidigt som den motverkar oro och sömnsvårigheter. Shirodhara ger sinnet och sinnena djup vila, vilket tillåter kroppens naturliga läkeprocesser att utsöndra lagrad stress från nervsystemet. Balanserar Vata och pitta dosha speciellt bra. Stimulerar Ajna/ Sahasrara chakra, väcker intuition och inre visdom. Hjälper till att få ökat mental fokus och koncentration. Kan hjälpa mot migrän och huvudvärk. Löser upp negativa känslor och tankemönster. Till följd av detta förbättras den mentala klarheten. Himmelskt skön! Vi rekommenderar varmt att ta kombinera med behandling innan.


Hotstone med Reiki

En underbar kombinations behandling som förenar värmeterapi med varma lena, mjuka lavastenar & väldoftande aromatiska oljor och Reikihealing för att på så sätt skapa en djupgående, avkopplande och läkande behandling. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Hotstone (Shila Abhyanga) ger en lugnande och stress reducerande effekt på samma gång som den ger ny kraft och energi. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Värmen av stenarna laddar med ny energi, samtidigt som det genererar avspändhet tillsammans med sin behagliga tyngd. Lavastenarna placeras på energipunkter och Chakra under tiden som du får laddning med Reiki. Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.Alla våra behandlingar är godkända som friskvård enligt Skatteverket. Behandlingarna landar i vila för att sedan välkomnas tillbaka med varm Ayurvediskt örtte och en stund för dig själv i vår underbart fina Lounge.

Info i pdf form att ladda ner/skriva ut/dela: