Vår Nya behandling: Chakra

info i Pdf för att skriva ut/ladda ner/dela:

Vi introducerar nyhet i vårt behandlingsutbud: "CHAKRA Behandling"


Vår chakrabehandling integrerar olika terapeutiska element; chakra, marmapunkter, soundhealing, reiki, kristaller, medicinalväxter och eteriska oljor som holistisk metod att främja hälsa och välbefinnande.


En unik behandling som förenar uråldrig visdom med dagens kunskap. Denna behandling är, som alla våra behandlingar, individuellt anpassade.


Vi, liksom alla andra levande varelser på denna planet, är sammansatta av energi. Vid hinder eller svagt energiflöde uppstår obalans, vare sig det är fysiskt, psykiskt eller på en själslig nivå. Begreppet "chakra" härstammar från sanskrit och betyder bokstavligen "hjul". Det symboliserar ett snurrande hjul av ljus där prana, livskraften, rör sig. När prana flödar fritt genom kroppen resulteras det i ett hälsosamt och önskvärt tillstånd. Varje chakra är unikt och motsvarar en specifik frekvens samt består av en distinkt del av vår väsen. Trots deras individuella egenskaper utgör de tillsammans ett holistiskt energisystem som påverkar alla nivåer i vårt liv och fungerar som en länk mellan själen, alltet och den fysiska verkligheten. Genom att arbeta med chakrana öppnar vi också nya möjligheter i våra liv. Vi förbättrar inte bara vår hälsa utan uppnår också en känsla av helhet, en djupare förbindelse med dem omkring oss och en känsla av harmoni med världen och vår roll och uppgift i den.


Marma är viktiga kommunikationsvägar mellan fysiska kroppen och subtila kvantkroppen. All information om vårt väsen är lagrad i kvantkroppen, inklusive minnen, upplevelser, erfarenheter och vår struktur.


Sound Healing baseras på vetenskapen om vibration och energi, där varje stämgaffel resonanserar med ett specifikt Chakra för att främja helande.


Reiki, en energiläkningsteknik, stimulerar kroppens naturliga förmåga att läka och återhämta sig.


Kristaller är rena energireserver, var och en bärande sin unika frekvens som assisterar oss i att återställa balansen.


Aromaterapi är en terapeutisk behandlingsmetod som använder naturliga växtextrakt, särskilt eteriska oljor för att främja holistisk hälsa. Basoljan vi använder är ekologisk kallpressad Ayurvedisk mogen sesamolja. Vi blandar in önskade växter/eteriska oljor av bästa kvalité.


En rekommendation av Yoga/Andning/Meditations/Energi övning följer med specifikt chakra.


8 olika chakra behandlingar finns bokningsbara. En för varje chakra och en för Fält/Aura/Himmel&Jordens punkt.

Första behandling är HjärtChakrat, övriga tillfällen är valfria. Vi arbetar med ett specifikt chakra under en behandling. Behandlingen avslutas med några minuters vila och tystnad, följt av en avkopplande stund i våran fina Lounge med en varm kopp örtte. Passar alla Doshor; Vata, Pitta och Kapha. Behandlingstid: 50 minuter, 895kr.
En privat Konsultationstimme utöver behandlingen rekommenderas starkt, för att gå djupare i förståelsen ochkvalitén på arbetande Chakra. 20% rabatt ges som kombinationspacket.

Behandlingen är godkänd av skatteverket som friskvård.


Vad är det bra för?:

Behandlingen som passar alla, utgår från en helhetssyn på människan grundad på lång erfarenhet och forskning.  Behandlingen är ett unikt sätt att arbeta med ett specifikt Chakra åt gången. Och gå djupare in i de olika kropparna i samband med Chakrats energi.

Behandlingen är speciellt bra för den som är stressad, trött, utbränd, utmattat har varit med om trauma/olycka/sjukdomsperiod, känner sig låg av energi, behöver påfyllning, söker lugn/avspändhet, vill ha skön behandling eller den som av någon anledning behöver återknyta kontakten med och medvetandegöra sin kropp. Behandlingen är utmärkt för dig som vill lyssna och lära känna dig och dina kroppar på djupare sätt.


De positiva effekterna är många, till exempel:

* Aktiverar det lugnande nervsystemet.

* Balanserar kroppens energier

* Balanserar specifika energier

* Upprätthåller sundt naturigt flöde igenom kroppen

* Avslappning/avkoppling/avspänning

* Lindring av smärta

* Förbättrad sömnkvalitet

* Stärkt kroppsuppfattning

* Förbättrad mag-tarm-funktion

* Mindre stress

* Mindre oro och ångest

* Ökad energi

* Förbättrad självkännedom

* Välmående

* Fördjupad andning, förbättrad cirkulation

* Ökat initiativförmåga, vilja att kommunicera, ökat intresse för omvärlden

* Helhetskänsla och harmoni

* Ökar kroppens förmåga att läka och återställa sig