Är du välkommen på en magisk ceremoni där vi firar Höstdagjämningen. Stunden börjar med att Erla öppnar cirkeln, ropar in riktningarna och utför Cacaoceremoni där vi öppnar våra hjärta i tacksamhet för allt som flödar och det vi skördat. Vi delar valfritt med cirkeln och skriver ner all rikedom som kommer till oss från hjärtats energi. Vi gör en shamanisk energiövning av insamling och därifrån blundar vi och får djupare kontakt med vårt andetag, balansen mellan de feminina och maskulina. Sedan lägger du dig bekvämt på ditt underlag och njuter av helande toner och vibrationer från Gongen och Erlas guidning till djupare hjärtöppning och healing.


Vi fullbordar och avslutar vår cirkel med tack och mingel med smoothie och örtte.

Du får en liten vacker kristallgåva av oss att ta med hem.

Ingen förkunskap behövs.


Höstdagjämningen inträffar när solskivans centrum passerar gränsen mellan norra och södra himmelssfären, det vill säga passerar himmelsekvatorn. Punkten på himmelsekvatorn där passagen sker kallas höstdagjämningspunkten och då är dag och natt ungefär lika långa.
Detta har firats i många kulturer med att uppmärksamma årets skörd, relationen mellan maskulint och feminint, faserna och kontakten med Gudinnan och Moder jord. Som ritual kan man också tacka skörden i livet, och gå djupare i sitt energiarbete genom att införa tacksamhet på djupare plan och sund balans i görande och varande.

Investering 444kr, ink fika och kristallgåva. Du bokar dig via bokningsystemet på hemsidan.


Yoga Shala Kungälv

Healing & Utbildningscenter

c/o Erla Sigtryggsdottir

Utmarksvägen 8 öv, Kungälv

www.yogashalakungalv.se