Vår årliga uppskattade och magiska Vintersolstånds Ceremoni!

Midvinterfirande har länge varit en viktig tradition i många kulturer. Detta firande markerar den tidpunkt på året när solen står som lägst vid middagstid, vilket sammanfaller med årets kortaste dag.
Denna händelse inträffar när jordens rotationsaxel lutar som mest bort från solen, vilket signalerar att vi går mot ljusare tider och en skiftning i årscykeln.
Att delta i en ceremoni är ett praktiskt sätt att manifestera sin riktning, tro och livsstil. Det erbjuder en möjlighet att upprätthålla kontakten med sin inre vägledning, sitt hopp och sina vägvisare, och att följa livets flöde. Under denna ceremoni sätter vi upp nya mål och lämnar det gamla bakom oss.


Ceremonin inleds av Erla och Anna Sif som bjuder in dig i helande cirkel som de har skapat med kristaller, energigrid, blommor och ljus. Erla åkallar riktningarna för att förstärka cirkelns kraft och Anna Sif spelar på didgeridoo. Vi genomför en ritual för att sätta upp nya personliga mål och intentioner och guidas sedan till välgörande avspänning som hjälper kroppen och själen att förenas i djupt vilande. I detta omhändertagna utrymme får du Gongens vibrationer flödande till dig.

Vi avslutar med en jordande stund där vi njuter av hemmagjord glögg och rawfood pepparkaksbollar.
Du får en vacker liten ljus gåva av oss att ta med hem.

Ingen förkunskap behövs. Kom i bekväma kläder och ta med dig något att skriva på/med.

Investering är 444kr. Du bokar din plats via bokningsystemet på hemsidan.
Hjärtligt välkomna att fira ljusets återkomst!


c/o Erla Sigtryggsdottir

Utmarksvägen 8 Kungälv

www.yogashalakungalv.se