* Jikiden Reiki Behandling -Erbjudande; 2 för 3 *Du betalar för 2 behandlingar men får 3 stycken.

Ett perfekt sätt att ta hand om dig och få djupare effekt.


Reiki är mjuk och samtidigt effektiv holistisk behandlingsmetod som aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Alla våra behandlingar är individuellt anpassade.

Reiki är en energiläkning eller naturlig terapi som utförs genom att placera händerna på/ovanför kroppen. Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet.Jikiden Reiki är Reiki som det ursprungligen lärdes ut i Japan. Reiki är godkänt av skatteverket som friskvård.


Erla och Anna Sif är sedan tidigare Reiki Masters inom olika Reikistilar där de både hållit utbildningar och gett behandlingar. Under några år har de studerat den traditionella Japanska Reikistilen Jikiden Reiki och sedan mars 2024 blev de Shihans och är därför internationellt registrerade godkända lärare från JikidenReiki institutionen i Kyoto Japan. De fortsätter att erbjuda Reiki kurser och behandlingar.


Vi är medlemmar i Jikiden Reiki Kenkyukai, NPO International Jikiden Reiki Association, Svenska Reikiförbundet och Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Erbjudandet gäller fram till 1 september.


Efter köpet av ditt packet så kan du välja din terapeut och behandlingstider. Paketet är personligt och kan inte återbetalas eller lösas in för andra tjänster. Du kan boka paketet via vårt bokningsystem på hemsidan eller få hjälp av oss i receptionen i vårt Center.


Hjärtligt välkomna till underbara behandlingstunder