sommarschema i pdf för att skriva ut/dela/ladda ner: 

Varsågod, vårt sommarschema


Njut av sommaren med oss på våra exklusiva klasser, inom och utomhus! 🌿


Fördjupa din praktik och hitta inre ro på professionellt ledda klasser som får organiskt utvecklas i stunden.

Klasserna är i naturskön omgivning eller i den omhändertagna och vackra miljön i vårt Tempel.


Dessa säsongsinspirerade klasser erbjuds endast under sommaren och finns inte på höstschemat.

Vänligen notera att anmälan stänger en timme innan klassen startar. Du behöver boka dig till klasserna.


Sommar Erbjudande:
•Sommar 24 Kortet: 2222kr -Alla klasser på hela schemat ingår! (Värde 4.777kr!)
•Sommar 10klipp Kortet: 1555kr
•Enstaka tillfälle: 199kr ( 177kr för dig som redan köpt Earlybird Terminskort/kurs.)Klassbeskrivning på sommarens utbud:


Yin & Yang Yoga
I denna sommarens yogaklass utforskar vi de terapeutiska aspekterna av motsatser igenom HathaYoga övningar. Vi inleder med Yang, som symboliserar solens strålande expansion, och avslutar med Yin, månens stilla reflektion. Vi leds igenom denna resa med djupa medvetna andetag där kontrasten mellan Yin och Yang hjälper oss att finna en mittpunkt – en harmonisk förening av dessa komplementära krafter. Du behöver förboka dig via vårt bokningsystem på hemsidan. Du kan köpa enstaka tillfälle eller Sommar10klipp kortet. Ingår för dig med Sommar24 kortet.


Utomhus Mindfullness
森林浴 Shinrin Yoku
eller Skogsbad har sitt ursprung i Japan och kan beskrivas som en "Kravlös vistelse i skogen med alla sinnen”. Vi långsamt vandrar i tystnad och stannar upp för djupare sinnesupplevelse och healing av skogen. Vi omges även av de luftburna molekylerna från växtrikets unika intelligens, deras kommunikation som både är fysisk och esoterisk, och vi badar i denna subtila samverkan och läkande egenskaper. Skogens invånare är våra medvandrare på jorden, och de bär med sig en djup visdom.

俳句 Haiku
är japansk kortdikt. Det ingår i haiku grundidé att uppleva nuet med klar uppmärksamhet och bjuda in alla sinnen; en medveten närvaro. Själva unika kännetecknet är att det utspelar sig i nuet, fångar och förmedlar en känsla som upplevs i ett ögonblick. Att skriva Haiku är därför som en form av mindfulness. Haiku kombinerar medveten närvaro och kreativ glädje. Jag introducerar enkelt hur man gör i Haiku, men det viktigaste är att kravlöst finna själva "dikten" i dina sinnen och upplevelser i nuet, och glädjen i att uttrycka det. Att känna intryck och uttryck, och uppleva ett medvetet terapeutiskt flöde däremellan.
Eftersom Haiku kan innehålla en inspirationspromenad, eller Ginko, tyckte jag att det var utmärkt att kombinera dessa upplevelser.

Från Japan tog jag med mig en rikedom av kunskap hem, och bland dessa värdefulla gåvor finns en djupare inspiration för Haiku och Shinrin Yoku.

Vi blir mindre grupp som träffas vid Kotten i Fontins naturreservat. Där får du instruktioner och guidning i hur vi gör, och upplägg innan vi begär oss in i skogen. Klassen är 1,5 timme och räknas som "enstaka tillfälle" på sommar schemat. Du kan köpa enstaka tillfälle eller Sommar10klipp kortet. Ingår för dig med Sommar24 kortet. Du behöver förboka dig via vårt bokningsystem på hemsidan. Ha gärna med dig något att drycka, anteckningsbok & penna, passande kläder efter väder och sittunderlag. Efter avslutat stund med läraren, kan du välja att äta medhavd matsäck/fika, fortsätta din tid i naturen eller gå hem.


Meditation
I denna sommarens yogaklass övar vi flera meditationstekniker som är inspirerad av buddhistiska traditioner och erbjuder både guidade sessioner och tyst utrymme.
Genom att meditera kan du minska stress och ångest, förbättra din koncentration och skapa en bättre känslomässig balans. Detta kan också leda till ökad självkänsla och en mer positiv sinnesstämning. När du mediterar kommer du närmare din ursprungliga rena tillvaro och kan därför finna en djupare känsla av frid och tillfredsställelse i det som redan är. Lärare: Anna Sif. Du behöver förboka dig via vårt bokningsystem på hemsidan. Du kan köpa enstaka tillfälle eller Sommar10klipp kortet. Ingår för dig med Sommar24 kortet.


Gong & Reiki
I vårt fina Sound Tempel får du Annas Reiki och Gongens vibrationer i kombination, flödande till dig, där du vilar bekvämt på din plats. Detta är meditativt och ofta djupt rogivande. Hela vårt vesen svarar på Gongen som hjälper oss att återställa det naturliga flödet av energi i kroppen oavsett om det handlar om fysiska, mentala, emotionella eller kvantfysiska nivåer. I den djupa avslappningen som Reiki ger, aktiveras kroppens självläkande förmåga. Vi avslutar stunden med tystnad och ro för att sedan guidas tillbaka till sittandes. Du behöver förboka dig via vårt bokningsystem på hemsidan. Du kan köpa enstaka tillfälle eller Sommar10klipp kortet. Ingår för dig med Sommar24 kortet.