AYURVEDISK MATLAGNING KURS
22 februari kl 13:30-16
Lär dig laga mat enligt Ayurveda - utforska balans genom mat
Välkommen till en inspirerande ayurvedisk matlagningskurs där vi tillsammans lär oss om matens läkande kraft och hur smakerna kan balansera kropp och sinne.
Under kursen kommer vi att:
✨ Förklara Ayurveda, synen på mat samt doshonas (Vata - Pitta - Kapha) egenskap
✨ Gå igenom de ayurvediska smakerna och deras betydelse.
✨ Lära oss att tillaga Guldmjölk – en värmande och hälsosam dryck.
✨ Göra vår egen Ghee – det gyllene smöret med oändliga hälsofördelar.
✨ Tillaga Kitchari – en närande och balanserande rätt, perfekt för alla doshor.
✨ Avnjuta maten tillsammans i en härlig gemenskap.
✨ Guidas av en erfaren Ayurvedisk lärare
Kom och upplev glädjen i att laga och äta mat som främjar hälsa och välbefinnande! Kursen passar både nybörjare och dig som redan har erfarenhet av ayurvedisk matlagning. Recepten får du med dig hem. Begränsat antal platser, vi blir liten grupp. Investering 888kr. Du bokar din plats via bokningsystemet på vår hemsida.
Lärare Erla Sigtryggsdottir Ayurvedisk massageterapeut och Hälsokonsult
Info i pdf form att ladda ner/skriva ut/dela: