Jikiden Reiki elevbehandling. 40% rabatt just nu


Reiki är en healing konst som har sitt ursprung i Japan hos Mikao Usui. Den ursprungliga termen är "Shin Shin Kaizen Usui Reiki Ryoho" eller "Usui Reiki Healingterapi för att förbättra kropp och själ”.

Jikiden Reiki är Reiki som det ursprungligen lärdes ut i Japan. Den originella enkla men kraftfulla formen. Det vi lär oss och övar i Jikiden Reiki är exakt vad Usui sensei och Hayashi sensei (Usui senseis direkta lärjunge) lärde ut. Chiyoko Yamaguchi lärde sig Reiki av Chujiro Hayashi. Erla och Anna pågår sin utbildning hos Sensei Frank Arjava Petter, i Grekland. Frank har lärt sig direkt av Chiyoko Yamaguchi.

"Jikiden" betyder "direkt undervisning". Reiki består av två ord: rei, som betyder "själ/universiell" och ki, som betyder "livsenergi". Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån.

Reiki är en energiläkning eller naturlig terapi som utförs genom att placera händerna på/ovanför kroppen. Genom att göra det tar terapeuten emot Reiki-energi från universum och överför energin till mottagaren som väcker människans naturliga läkningsförmåga.

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling kan man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv holistisk behandlingsmetod, vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Både Anna & Erla är Reikimaster i andra Reikiformer. Erla undervisar också i Reiki. Under vår utbildningstid erbjuder vi 40% rabatt från ordinarie behandlingspris som är 895kr. Du bokar din tid via vårt bokningsystem på hemsidan. Hjärtligt välkomna!


Stärk kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig.

Info i pdf form att ladda ner/skriva ut/dela: