Sommar erbjudande på SoundHealing under juni-juli & augusti: 25%

Du bokar via bokningsystemet:

Happenings & WS


Här kan du se vad som är på g utöver vårt fasta schema och utbildningar. Du bokar/läser mer på vårt bokningsystem. Du kan också läsa "ditt besök" här på hemsidan för att få matnyggit info som är bra att veta innan du kommer.

Sound Healing baseras på vetenskapliga faktan att allt är vibration och energi.

Genom att applicera olika ljud och frekvenser arbetar jag med och i resonansen av elektromagnetiska fältet och även den fysiska kroppen.

Läran om Cymatics visar effekten av ljud på materia och den ligger också till grund på forskningarna som görs. Sympathetic resonance händer när ett vibrerande objekt får ett annat att vibrera i harmoni med den, eller matcha dess vibrationshastighet, det är där som transformationen händer och helande uppstår.

Sound Healer arbetar med kunskap om ljud, avsikt, intuition och energi som kommer att påverka kraftfulla och förändringar på människans alla nivåer. Sound Healing är en effektiv holistisk terapi som fungerar på fysiska, emotionella, mentala och andliga nivåer.

Jag arbetar med SoundChair, Gong, Singing bowles, Tuningforks och olika instrument under lektionen. Vissa av dessa är stämda efter Hans Coustos; The Cosmic Octave, som är uträknad frekvens från planeterna i vårt solsystem. Andra instrument är stämda för nervsystemet, chakrasystemen, benstomme och så vidare. Efter kort samtal ligger du skönt och badar i frekvenserna av instrumenten.

Behandlingen börjar i vår uppskattade SoundChair, med inbyggd Monokord instrument blir stolens struktur en resonanslåda för vibrationerna och det kan du känna i hela kroppen. Stolen kan gunga ljuvt. Jag står bakom stolen och spelar och du sitter och njuter. Helt fantastisk upplevelse! Denna upplevelse är mycket grundande och skänker välbehag och avspänning. Därefter fortsätter behandlingen på behandlingsbänk där skålar placeras på dig och runtom, och deras vibration kan kännas i och runt dig. Här arbetar terapeuten också med stämgafflar i ditt energifält och på olika punkter på kroppen. Behandlingen avslutas i vila och tystnad en stund för att sedan välkomnas tillbaka med varm Ayurvediskt örtte och en stund för dig själv i vår underbart fina Lounge. Passar alla Doshor; Vata - Pitta - Kapha.


Några exempel på hur Sound Healing can arbeta:

*minskar stress och ångest

*Förbättrar koncentration och ökar kreativitet

*Förstärker immunförsvaret

*Förbättrar syn (fysisk, mental och andlig)

*Balanserar frekvensen i hjärnhalvorna

*Återställande av jämvikt i det endokrina systemet; vibrerar hypofysen & andra körtlar

*lindring av sinusbelastning och huvudvärk

*förädlar Alpha hjärnvågor och djup meditation

*Ökar energi genom stimulering av cerebrospinalvätskan (C.S.F)

*Chakra och Aura balansering och rengöring (med motsvarande organ och körtlar)

*Rengöring av utrymmen

*Ger lättare tillgång till intuition och högre medvetenhet

*Ökar känsla av välmående och harmoni