Yin & Yang Yoga- 19 januari 18-19:30

Välkomna till en Yogastund där vi börjar med härliga, värmande, aktiverande stående HathaYoga positioner och utförskar Yang som kvalité. För att sedan fläta i hop den med lugnande, sköna, avstressande, sittande, liggande positioner och utforska yin som kvalité.

Hela härligheten avslutas i skön vila som ackompanjeras varsamt av Tibetanska klangskålar och tonas ut i tystnad och stillhet.

HathaYoga är fysisk form av Yoga där vi flätar i hop andning, rörelse och fokus till en enhet. Ha betyder sol Tha måne, syftar på två polariteter som arbetar tillsammans för maximal effekt. Ha-tha tillsammans betyder kraft.
Ha är också Yang och det fysiska, Tha är också Yin och det subtila.
Investering: 350riksdaler. Begränsat antal platser. Vänligen anmäl dig via bokningsystemet på hemsidan, tack!

Happenings & WS


Här kan du se vad som är på g utöver vårt fasta schema och utbildningar. Du bokar/läser mer på vårt bokningsystem. Du kan också läsa "ditt besök" här på hemsidan för att få matnyggit info som är bra att veta innan du kommer.

Fullmåne Klang Meditation- 28 jan kl 17:30-19
Välkomna till helande Fullmåne Klang Meditation där vi börjar med att Chanta och sedan ligger du skönt i vårt underbara Soundtempel och njuter av skålarnas klang. Vi har en fin samling av olika skålar som tibetanska, kristall och i olika handverk och metall. Skålarnas ljudvibrationer påverkar oss så vi blir djupt avslappnade och hjälper oss att släppa stress. Chantning är effektivt och fint sätt att hela ditt energi kommunikationscenter och vibrera på
högre nivå. Erla guidar dig från sköna uppvärmande toner till enkla Mantran. Vi avslutar i stillhet & tystnad.
Stunden ökar också känslan av lugn och balans och många upplever en djupare subtil kontakt efteråt. Ingen förkunskap behövs. Begränsat antal platser.
& Chantning
Investering: 350 riksdaler. Vänligen boka via vårt bokningsystem på hemsidan tack!

Alla hjärtans Yoga 14 februari 2021 kl 10-11:30

Välkomna till en Yoga/Meditationsklass med fokus på hjärtats energi.
Investering 390kr för dig, men
du kan bjuda med dig ett hjärta gratis! Föranmälan behövs via bokningssidan, både för dig och hjärtekompisen då vi har starkt begränsat antal platser.

Copyright © All Rights Reserved. Yoga Shala Kungälv

Följ oss på sociala medier

Utmarksvägen 8, öv

44239 Kungälv

tel: +46 703698824

c/o Erla Osk Sigtryggsdottir
SoundHealer och Gongmaster,
Yoga&Meditationslärare,
Ayurvedisk massageterapeut

och Hälsokonsult.
Reikimaster,
Coach inom Personlig utveckling.