REIKI KURSER


Erla som är ReikiMaster inom Usui, HolyFire & Karuna är din lärare på alla nivåer. Hon är också under pågående utbildning själv inom Jikiden Reiki.


Vi erbjuder regelnundna kurser som vi delar upp i Reiki1, Reiki2 & Reiki3. Här nedan på sidan kan du läsa mer.

Reiki är klassat av Skatteverket som förebyggande och rehabiliterande friskvård.

Både behandlingar och kurser är avdragsgillt för arbetsgivaren samt en skattefri förmån för arbetstagaren. Varför inte använda ditt friskvårdsbidrag!

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige och Koppsterapeuternas Yrkesförbund.

Jag hjälper dig gärna! erla@yogashalakungalv.se 


Erla Òsk Sigtryggsdóttir REIKI 1Nästa kurstillfälle är   

19-20 november 2022

28-29 januari 2023

25-26 mars 2023

11-18 lördag, 9-16 söndag


I Reiki 1 lär du dig förmågan att överföra Reikienergi med hjälp av dina händer. Energin kan förmedlas till andra människor, djur, växter, mat, m.m. Du kan även behandla dig själv. Initiering, meditation, behandlingar, energibegrepp, historik, Reikiprinciperna, scanning och djupare förståelse om dig och andra som energivarelser ingår i kursen.

Att öva och förstå Reiki ökar din och andras potential.
Syftet med en Reikikurs kan vara en önskan att kunna hjälpa andra, men det kan också vara för att hjälpa sig själv och för sin egen personliga och andliga utveckling.


Du kan alltså gå kursen för hemmabruk eller om du vill arbeta professionellt med Reiki. Kursen är framför allt praktisk där du får vägledning i att öva det du lär dig.

Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Reiki arbetar på flera plan samtidigt och är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke
är en helhet.

Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi". Universell livsenergi
syftar på den högsta kända energinivån.
Investering är 3200kr inkl kursmaterial, diplom och lunch. 
REIKI 2Nästa kurstillfälle är

22-23 april 2023

11-18 lördag, 9-16 söndag


I Reiki 2 fördjupar du din kunskap och får en energihöjning och ökar effektiviteten på behandlingarna. Du kan kananlisera mer energi och hantera mer effektivt.

Du initieras till nästa steg.

Du lär dig fler tekniker och att rikta energin mer specifikt. Initiering, meditation, behandlingar, energibegrepp, Reikisymboler, att sända energin på avstånd och till relationer, situationer, framtid och dåtid ingår i denna uppgradering.

Vi lär oss vidare om våra energikroppar och fält, hur vi renar och skyddar.

Efter steg 2 fördjupas din kontakt med Reiki och du kan arbeta mer intuitivt. Alla Reiki kurser sätter igång processer både inom oss och i vår yttre värld. Reiki är ett system för andlig och personlig utveckling och healing.
Förkunskaper: Reiki 1.


Syftet med en Reikikurs kan vara en önskan att kunna hjälpa andra, men det kan också vara för att hjälpa sig själv och för sin egen personliga och andliga utveckling.
Du kan alltså gå kursen för hemmabruk eller om du vill arbeta professionellt med Reiki. Den är högst matnyttig om du vill få djupare förståelse om dig och andra som energivarelser. Kursen är framför allt praktisk där du får vägledning i att öva det du lär dig. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.
Reiki arbetar på flera plan samtidigt och är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi". Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån. Att öva och förstå Reiki ökar din och andras potential.
Investering är 3600kr inkl kursmaterial, diplom och lunch.
REIKI 3Nästa kurstillfälle är

19-21 maj 2023

11-18 lördag, 9-16 fredag & söndag


I Reiki 3 kurs har potentialen till mycket kraftfullt helande även personlighetsutveckling, både för dig själv och dina kunder. Du initieras till master. Alla har stor nytta av denna kurs, samtidigt som det även är en lärarkurs. Kursen ger dig förmågan att lära ut Reiki steg 1-3. Därför kan du om du vill, hålla Reiki kurser och koppla upp andra personer till Reiki flödet. Det är såklart inget måste, du kan gå denna kursen för din egen utveckling. 

Kursen innehåller många praktiska moment. Du lär dig ytterligare mastersymboler och tekniker. Master kursen inspirerar oss att verkligen leva vårt liv på det sätt som är sant för oss, så att vi kan leva upp till vår fulla potential. Vi fortsätter att utvecklas och växa under hela vår livstid och Reiki kan vara ett viktigt verktyg på vägen. Reiki är ett system för andlig och personlig utveckling och healing.
Allt detta energiarbete tillsammans med initiering till högre energier, har en utrensande effekt och sätter igång inre processer – fysiska och psykiska. Du kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen.
Du kan alltså gå kursen för hemmabruk eller om du vill arbeta professionellt med Reiki. Den är högst matnyttig om du vill få djupare förståelse om dig och andra som energivarelser. Kursen är framför allt praktisk där du får vägledning i att öva det du lär dig. 


Förkunskaper: Reiki steg 1 och 2 samt vana att behandla med Reiki, både fysiskt och på distans. 10 dokumenterade Reikibehandlingar med kunder som lämnas in i god tid innan kursstart. Efter inlämningen träffas vi för en privat konsultation, innan kurstillfället. 

Pris: 9600 kr inkl. vegetarisk lunch Privat konsultation & kursmaterial.


REIKI FÖR TERAPEUTER

Arbetar du med människors utveckling och välmående?
Är du utbildad inom massage, zonterapi, yoga, massage eller någon annan terapiform? Då kan REIKI vara ett komplement till din utbildning!

Du kanske har varit terapeut under längre tid och upptäckt att dina sinnen har utvecklas och du är mer mottaglig eller upplevt något du inte kan förklara och känner att det är dags att uppgraderas.
Eller/och så har du kanske inte ens tänkt på hur du kan rena/skydda och förstå din egen energi och är orkeslös och trött efter dagens behandlingar och vill förstå hur du kan ta hand om dig själv på bästa sätt och orka bättre och även ta hand om ditt arbetsutrymme på bästa sätt och ha det energimässigt rent efter varje kund.
När man arbetar nära och med människor är det lika viktigt att hålla bra energimässig som fysiskt hygien.
Reiki är en teknik som är mycket bra kombination med andra terapiformer. Eftersom Reiki förstärker livskraften kan effekten av din behandling förstärkas. Du kan till exempel avsluta en behandling med 10 min Reiki runt huvudet eller fötterna. Kunden blir ännu mer avslappnad och känner sig omhändertagen. Du kan också rena kundens energifält. Oftast känner kunden att behandlingen berikas och det hjälper med kroppens självläkning.

Är du redo? Vill du veta mer om Reiki och vad en kurs kan göra för dig och ditt arbete som terapeut? Skicka gärna ett mail till mig med dina frågor och funderingar! erla@yogashalakungalv.se