Online LiveKlasser  -Zoom


Undervisningen är direktsänd och du deltar i realtid där du är.

Du guidas tillsammans med de andra i klassen genom lektionen och får de instruktioner som du behöver och tränar på. Du är såklart med på dina villkor, precis som på våra andra klasser.


Vi använder gratis och enkelt program för videomöten som heter Zoom. Du behöver en dator, platta eller smartphone för att vara med.


I vårt fysiska Yogarum/SoundTempel har vi lagt ut en Yogamatta till dig, där vår dator och teknisk utrusning finns på, så du har din fysiska plats i rummet också tillsammans med oss.

Jag visar ställningar/övningar, förklarar, undervisar och går runt i rummet precis som i en vanlig yogaklass. Så var inte orolig om jag för en stund inte är i bild, jag kommer tillbaka när jag har assisterat någon klart eller när det är dags att göra något annat eller ändra på övningen. Du kommer att höra mig hela tiden.VAR?

LiveOnline – där du väljer att sätta dig tillrätta. Du kan delta via mobil, ipad eller datorskärm. Du kan logga in och delta i klasser när som helst under de 55 minuter den pågår. (Vänligen ge oss möjligen någon minut för att dra i gång klassen, då vi har flera klasser efter varandra och behöver logga in och ut för olika klasser.)


BOKA?

Ja, du behöver boka din plats via vårt bokningsystem på hemsidan så vi kan skicka dig länk för att delta och för att ha ordning på deltagarna. Bokningen stänger tre timmar innan din bokade klass, därefter skickas länken ut till dig via bokningsystemet. Det gäller samma boknings/avbokningsregler som för en "vanlig" klass.
Klicka här för Bokningsystem 


HUR?

via Zoom-länk: Länken skickas ut till deltagarna (via epostadressen du uppgav i bokningen) samma dag efter kl 16. Du klickar på länken för att delta. Du kan själv välja att ta bort att du är i video, men automatiskt sätter vi upp inställningarna så att du är mutead (vi hör inte dig) men du hör oss och är med på bild (så vi kan se att du är med).

Kom förberedd! Ha gärna de vanligaste yogaredskapen redan nära till hands – matta, kloss, bälte, filt, kudde. Testa/höj-sänk volymen, sätt på eller ta av kameran och att du har tillräckligt med batteri för din skärm.


VILKA KLASSER?

Det är öppna klasser på schemat som direktsänds live. 

Samtidigt som vi har "vanlig klass" så är den direktsänd och du deltar i realtid där du är.

Här kan du se hela vårschemat, tid och klockslag för de klasser som erbjuds, öppna klasser är märkta som vitt på Schemat:

Klicka här för VårschematPRIS?

Det är samma pris på onlineklasser som "vanliga klasser". Du kan använda klippkort eller terminskort.

Vill du betala för en gång kan du swisha till 0703698824 eller betala till BG 3023223: 220kr, märk med namn och vad det gäller, tack.

Betalningen gör du innan klassen, vi bockar av ditt kort i receptionen.

Har du inget klippkort men vill köpa för att kunna använda på online klasserna kan du maila erla@yogashalakungalv.se och vi kan fixa detta online för dig också.
Bekanta dig gärna med Zoom innan du deltar första gången. På www.zoom.us hittar du det du behöver.
På youtube.com kan du söka enkla Zoom tutorials om du känner att du behöver.
Tack för din förståelse under första klasserna när vi också bekantar oss med hur bäst vi gör med tekning och lösning på allt. Tyvärr kommer jag INTE kunna svara på någon teknisk fråga, innan, under eller efter klasserna, så se till att du har förberett det du kan.