Behandlingsrum Uthyres!

En fantastisk möjlighet!

I vacker nyrenoverad lokal med 4 minuters gångavstånd till Kungälvs nya resecentrum. Detta är ett holistiskt Healing och Utbildningscenter som har 5 behandlingsrum och 3 av dessa är möjliga att hyra ut. Detta vackra Center öppnade i nya lokalen i slutet av januari 2019 och jag har inte riktigt bestämt hur jag vill göra med uthyrningen, om det är till en terapeut i varje rum eller om vi är flera som delar på rummen över tid och dagar. Jag vill också vara öppen för terapeuternas önskemål och se vad som bäst passar centret på flera plan, därför har jag inte huggit tankarna i sten. 

Jag tar också tacksamt emot tips om hur ni har gjort eller det ni känner till med liknande hyressamarbete, så vi kan utforma detta på bästa sätt, tack!

Min önskan är att vi kan just hitta varann som trivs med att arbeta tillsammans och delar samma holistiska tänk. Jag ser möjligheten jag har att hjälpa en kollega få en drömstart med sitt yrke och en fantastisk utvecklingsmöjlighet.

Centret är runt 500kvm i storlek och har 144kvm SoundTemple som också är Yogasal, dessutom damernas och herrarnas omklädningsrum, två toaletter, stort kök och Lounge samt tvättstuga. Jag ser gärna hud/fot terapeut eller terapeut med behandlingar som kompletterar det som centret redan erbjuder.

Jag träffar er, visar lokalen och "intervjuar" närmare.


Välkomna med din intresseanmälan/frågor/tankar och lite kort info om dig!

till erla@yogashalakungalv.se


Här nedan finns info i pdf form som du kan skriva ut/dela/ladda ner.


Erla Osk Sigtryggsdottir VD

Yoga Shala Kungälv

Healing och Utbildningscenter

Utmarksvägen 8 öv, 44239 Kungälv

erla@yogashalakungalv.se / 0703698824


Copyright © All Rights Reserved. Yoga Shala Kungälv

Följ oss på sociala medier

Utmarksvägen 8, öv

44239 Kungälv

tel: +46 703698824

c/o Erla Osk Sigtryggsdottir
SoundHealer och Gongmaster,
Yoga&Meditationslärare,
Ayurvedisk massageterapeut

och Hälsokonsult.
Reikimaster,
Coach inom Personlig utveckling.