Vi bjuder in dig till cirkel av firande för Sommarsolståndet!
En Bifröst vandring mellan världarna. Sommarsolstånds firande har funnits länge och i olika kulturer. Genom att göra ceremoni, praktiskt utövar och manifesterar man en riktning, tro, väg, sätt att leva och att uppehålla kontakt med sin vägledning, sitt hopp och följa flödet.

Ceremonin inleds med att Erla aktiverar cirkeln med hjälp av ett energinätverk, växter, kristaller och blåser i Conchell. Hon åkallar riktningarna, spelar på trumma och gör ritual för att förstärka energin.

Varje deltagare får ett personligt altarekit som innehåller kristaller, örter, salt, ljus, rökelse och en Run-duk. Dessa material behåller du som en gåva från oss. Vi utför individuella ritualer med hjälp av altarkitet.

Efter halv solhälsning i ett lugnt tempo för att ansluta till solens energi gör vi en shamanistisk energiövning för insamling av element, efterföljt av guidad jordningsövning som fördjupar din kontakt med växtrikets intelligens.

Ceremonin inkluderar även en guidad helande upplevelse för kropp och själ där du ligger bekvämt på underlaget, som efterföljs sedan av Gongens förtrollande toner för en djupare avspänning och en känsla av förverkligande. Efter en stund av tystnad återförs du varsamt med tonerna från en indianflöjt.

Vi avslutar cirkeln med hemlagat midsommarörtte, hemmabakad hälsoskapelse och ett gemensamt tack.

Hjärtligt välkomna, önskar Erla, Sara och Anna Sif.

Kom i bekväma kläder och ta med dig något att skriva på/med. Investering är 444kr, inklusive Altarekit och fika. Begränsat antal platser, du behöver boka din plats via vårt bokningsystem på hemsidan.