JAG PRESENTERAR TVÅ NYA VÄLKOMNANDE TJÄNSTER I UTBUDET!

ONLINE / DISTANS:


* Personlig Konsultation/Coachning och
* PT/Privatlektion.


Varje lektion är 30 min, men det går utmärkt att boka fler än 1 om du behöver mer tid! Vi tar detta därifrån du befinner dig. Online, innebär att via telefon eller dator på distans så skapar vi möte, passar dig som av någon anledning inte kan komma och behöver boka möte därifrån du befinner dig. Skicka mail till erla@yogashalakungalv.se och berätta när du bokat tid och vad du behöver, så vi kan vara så bra förberedda som möjligt innan.


Jag möter dig professionellt, med respekt och livsglädje. Med genuin kunskap och stor erfarenhet med helande som utgångspunk när jag läser dina behov och lyssnar till dina önskemål och funderingar. Jag gör mitt bästa för att hjälpa till att hitta vad som är balans och hälsa för dig.
Det kan vara att du behöver bolla med dina funderingar/frågor utifrån Ayurvedans hälsoperspektiv eller Yogans filosofi eller få coachning inom personlig utveckling.
Med lösningsfokuserad samtalsteknik hjälper jag dig att mer effektivt använda dina förmågor för att nå vissa mål eller komma till insikt. Du får hjälp med att utveckla hälsa och välbefinnande på flera nivåer, fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt.
Behöver du stöd med träning/yogaprogram eller övningar så erbjuder jag dig privat undervisning. I Privat undervisning utgår vi ifrån dina personliga behov. Där vi terapeutiskt arbetar med kroppen och själen utifrån Yoga/Ayurveda. Passar också dig som vill följa upp och uppdatera ditt program.
Under personlig Ayurvedisk konsultation får du möjlighet att få inblick av din nuvarande Doschakvalité, insikt på eventuella obalanser, få veta mer om Doschornas (Vata-Pitta-Kapha) olika egenskap, få tips om egenvård utifrån din puls samt att kunna ställa frågor som rör Ayurvedan. Du kan få tips om kost, yoga, andningsövningar, kroppsrening, kosttillskott mm. Du bokar som vanligt din tid via vår bokningsida.

Copyright © All Rights Reserved. Yoga Shala Kungälv

Följ oss på sociala medier

Utmarksvägen 8, öv

44239 Kungälv

tel: +46 703698824

c/o Erla Osk Sigtryggsdottir
SoundHealer och Gongmaster,
Yoga&Meditationslärare,
Ayurvedisk massageterapeut

och Hälsokonsult.
Reikimaster,
Coach inom Personlig utveckling.