"Dagledig" -Ett kort som ger dig 60% rabatt!
Gäller för dig som är pensionär eller långtidssjukskriven på 15 tillfällen till Mediyoga klasser, dagtid, under HT22.


MediYoga är mjuk form av Yoga som du kan utföra både på matta eller sittandes på stol, utifrån vad som passar dig. MediYogan utformades från Tantriska Yoga traditionen, samt Ayurveda och traditionell kinesisk medicin med fokus på att kunna forska och göra studier kring mätbara effekter för hälso- och sjukvården.
Alla övningar utförs alltid utifrån en central utgångspunkt där individen tränas i att själv avgöra och känna in vilken nivå av anpassning som behöver göras utifrån egen förmåga och kapacitet. Detta gör att alla personer kan delta (frisk som sjuk) i utövandet av MediYoga och tillgodogöra sig goda effekter.
MediYoga kan definieras som en form av body-mind träning, en helhetsträning som stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem samt bidrar till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka.


Ordinarie pris är 3.825kr för 15 tillfällen MediYoga klasser dagtid, under höstterminen 2022. Med Dagledig och 60% rabatt betalar du endast 1530kr. Du är välkommen att delbetala summan med Klarna.
Du behöver styrka att du är pensionär/ långtidssjukskriven och dina tillfällen är personliga.


Första tillfället är fredagen 2 september 2022. 
Välkommen till oss i receptionen, så hjälper vi dig.

erla@yogashalakungalv.se

0703 698824