Events Happenings Workshops


Här kan du se vad som är på G

20-22 mars 2020

Kristall Healing Helg

Från Fredag em till söndag kväll har vi dedikerad helgen till Stenar och Kristaller, deras egenskap, Kristall Healing och föreläsningar och workshops. Butiken är öppen länge med nya varor. Mer info på väg!


20 mars 2020kl 20:30-21:30

Vårdagjämningens konsert


Du är välkommen på en Gong konsert där vi firar Vårdagjämningen. Stunden börjar med medvetenhetsträning och du lägger dig bekvämt på ditt underlag och njuter av helande toner och vibrationer från Gongen. Vårdagjämningen inträffar när solskivans centrum passerar gränsen mellan södra och norra himmelshalvan, det vill säga passerar himmelsekvatorn. Punkten på himmelsekvatorn där passagen sker kallas vårdagjämningspunkten.

De flesta äldre solkalendrar räknade vårdagjämningen som nyåret. Denna tiden är utmärkt för att börja renande. Ingen förkunskap behövs!


Investering: Detta är donationsbaserad konsert där all inkomst går till vår intrumentfond. Du är välkommen att donera valfri summa. Swish 0703698824 eller BG 3023223 eller kontant/kort i receptionen. Boka din plats via vårt bokningsystem på hemsidan, tack.


Våra förfäder firade Vårdagjämningen, till exempel med blot. Syftet med blotandet på våren var att bringa fruktbarhet (goda skördar) till jorden. Temat fruktbarhet är naturligt att tänka sig just i dessa tider om man ser sig kring i naturen hur allting växer. Ett samtida uttryck var att man blotade för att gynna ”god årsväxt och fred”. Formeln uttrycker egentligen mer än bara att åkrarna ska växa bra och att man skall hålla fred under denna period. Ordet ”frið, som numera kan översättas med ”frid” eller ”fred”, härleds nämligen från samma sta som frija, ”älska”, och uttrycker sålunda en önskan om fruktbarhet, fred, kärlek och nytt växande, även för människor och djur.Följ oss på sociala medier

Utmarksvägen 8, öv

44239 Kungälv

tel: +46 703698824

c/o Erla Osk Sigtryggsdottir
SoundHealer och Gongmaster,
Yoga&Meditationslärare,
Ayurvedisk massageterapeut

och Hälsokonsult.
Reikimaster,
Coach inom Personlig utveckling.

Copyright © All Rights Reserved. Yoga Shala Kungälv